چرا داکت اسپلیت لوکس ایر LUXAIR؟
شرکت زِراس تهویه ایرانیان کار خود را با واردات سیستم های تهویه مطبوع برند ریم و گودمن شروع کرد. این برند با دانش و تجربیات خود داکت اسپلیت لوکس ایر را تولید کرد
با شروع فصل سرما اولین کاری که در هر محیطی انجام می دهیم راه اندازی سیستم های گرمایشی است. سیستم های پکیج و رادیاتور یکی از پر مصرف ترین سیستم های گرمایشی این روزها می باشد که یا در زمان ساخت و ساز یک ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد یا در پروژه های بازسازی استفاده می شود. در این مقاله سعی میکنیم تفاوت رادیاتور پره ای و رادیاتور پنلی را برای شما بازگو کنیم.
برای استفاده از این سیستم, دو نوع رادیاتور پره ای و رادیاتور پنلی بطور معمول وجود دارد البته رادیاتور های شیشه ای, دکوراتیو و قرنیزی نیز در بازار موجود است که در این مقاله با آنها کار نداریم. در ادامه این مقاله تفاوت های این دو نوع رادیاتور را برای شما شرح می دهیم تا انتخاب بهتری داشته باشید.
در کل رادیاتور با گردش آبی که از پکیج وارد رادیاتور می شود, کار می کند, در واقع با روشن کردن بخش رادیاتور در پکیج, آب داغ از طریق لوله کشی که از قبل انجام شده, وارد رادیاتور می شود و حرارتی که بر اثر این آب گرم در رادیاتور به وجود می آید به محیط منتقل شده و محیط را گرم می کند.
آب داغ باید به صورت مداوم در لوله های رادیاتور در جریان باشد و از یک لوله وارد و بعد از سرد شدن به مدار پکیج باز گردد تا مجدد گرم شود و این سیکل بطور مداوم ادامه داشته باشد تا رادیاتور راندمان بالایی داشته باشد.
رادیاتور های پره ای نوعی از رادیاتور ها هستند که غالبا از جنس آلومینیوم ساخته شده اند. لوله های آب یک اینچی از داخل این پره ها رد شده است, که آب گرم در آنها جریان پیدا می کند و با انتقال گرما به بدنه رادیاتور این وسیله گرم شده و گرما را به محیط نیز انتقال می دهد.
رادیاتور های پره ای امکان اضافه کردن پره را دارند و حتی در طول استفاده نیز, هر تعداد پره ی جدید که نیاز است, می توان اضافه کرد. وزن این مدل رادیاتور کم است و احتمال سقوط را به صفر می رساند. میزان گرما دهی این نوع رادیاتور به ازای هر پره 100 تا 135 کیلو کالری گرما تولید می شود.
گرما دهی این نوع رادیاتور به دلیل آلومینیومی بودن بدنه و ضریب هدایت و ضریب انتقال بالایی که دارد خیلی بالا است.
رادیاتور های پنلی از جنس فولاد سخت می باشند و تقریبا یک روکش اضافه برای پنل روی این مدل کشیده شده است که با گرم شدن لوله ها این پنل نیز گرم شده و گرما به محیط تابیده می شود. در این مدل رادیاتور آب گرم با وارد شدن به داخل رادیاتور و تماس با بدنه فولادی باعث گرم شدن بدنه و سپس انتقال به محیط می شود.
در این مدل به دلیل لایه پنل اضافه که نسبت به رادیاتور های پره ای دارد, گرم شدن رادیاتور سخت تر است, در نتیجه مدت زمان بیشتری برای گرم شدن, نسبت به رادیاتور های پره ای نیاز دارد, اما باید گفت در رادیاتوره ای پنلی هواگرفتن خیلی به ندرت پیش می آید.
کنوکتور رادیاتور های پنلی سرما را که اکثرا در بخش پایینی محیط وجود دارد جذب می کند و بعد از گرم شدن توسط لوله های آب و پنل ها به هوای گرم را به محیط بر میگردانند.
با توجه به توضیحاتی که در بالا داده شد تفاوت های اصلی این دو نوع رادیاتور را به صورت عنوان هم برای شما شرح می دهیم:
با تفاوت رادیاتور پره ای و رادیاتور پنلی در این مقاله آشنا شدیم. با توجه به جزییات این دو نوع رادیاتور می توانید خرید بهتری داشته باشید.
کالاها
دسته بندی ها
نظرات کاربران