چرا داکت اسپلیت لوکس ایر LUXAIR؟
شرکت زِراس تهویه ایرانیان کار خود را با واردات سیستم های تهویه مطبوع برند ریم و گودمن شروع کرد. این برند با دانش و تجربیات خود داکت اسپلیت لوکس ایر را تولید کرد
یکی از بهترین روشهای تامین گرمایش یک محیط و همچنین تولید آب گرم، استفاده از پکیج دیواری است. امروزه کمترین خانه یا حتی محیط اداری-تجاری پیدا می شود که آب گرم نیاز نداشته باشد. آب گرم برای مصرف روزانه و بهداشتی و یا آب گرم برای گرم نگه داشتن محیط.
یکی از دلایل مهم انتخاب پکیج دیواری میتوان به عدم اشغال فضای زیاد نسبت به موتورخانه و همچنین هزینه کمتر و داشتن راندمان بالاتر اشاره کرد. یکی از مهمترین معیارهای که در انتخاب این وسیله باید به آن توجه کرد, ظرفیت صحیح حرارتی پکیج دیواری است. زیرا اگر انتخاب ظرفیت پکیج به درستی انجام نشود گرمایش واحد به مشکل میخورد, همچنین اینکه راندمان دستگاه پایین آمده و باعث مصرف برق بیشتر و خرابی زود هنگام دستگاه می شود.
برای انتخاب یک ظرفیت پکیج دیواری مناسب پارامترهای مختلفی وجود دارد:
فرمول محاسبه تقریبی ظرفیت پکیج با توجه به مساحت و نوع کاربری محل وجود دارد که می توان به صورت دستی ظرفیت مناسب این دستگاه را حساب کرد.
به عنوان مثال اگر متراژ مکان مسکونی 140 متر مربع باشد، با ضرب متراژ در عدد 150 عدد 21000 به دست می آید که واحد ظرفیت پکیج براساس کیلوکالری است.
سپس با تقسیم آن بر عدد 860 (1 کیلووات برابر با 860 کیلوکالری است) عدد 24.44 به دست آمده که این مقدار نهایی واحد ظرفیت پکیج ها براساس کیلو وات است، پس در حالت عادی برای یک ساختمان مسکونی 140 متری به پکیجی با ظرفیت 24 احتیاج است.
ولی باید در نظر گرفت این متراژ از منزل چه تعداد اتاق خواب یا سرویس بهداشتی یا حتی آشپزخانه و رادیاتور دارد. بهتر است اگر علاوه بر آشپزخانه مطبخ دارید و دو حمام به صورت مجزا دارید, از ظرفیت 28 کیلو وات استفاده کنید تا آسایش خود و اعضای خانواده را فراهم کنید.
برای انتخاب دقیق ظرفیت مناسب پکیج دیواری باید نوع آب و هوای منطقه محل سکونت را نیز در نظر گرفت. طبق استاندارد های جهانی دسته بندی آب و هوایی زیر میتواند نیاز شما را برای خرید یک پکیج دیواری برآورده کند.
لازم به توضیح است دسته بندی این ساختمان ها به این شکل می باشد: ساختمان های دسته اول ساختمان های با در و پنجره های عایق دار و نسبتا جدید/ ساختمان های دسته دوم: با درب و پنجره های معمولی و فلزی/ ساختمان های نوع سوم: سازه های قدیمی با فضای پرت زیاد.
در ساختمان هایی که به جای رادیاتور از داکت اسپلیت و یا هر نوع سیستم گرمایشی مدرن استفاده می شود, بهتر است برای انتخاب ظرفیت مناسب تر از کارشناسان این امر مشورت بگیرید.
دستگاه گرم کن آب دیواری معمولا در سایز های 35KW , 30KW , 28KW , 24KW تولید می شوند که شما با توجه به متراژ واحد مسکونی خود می توانید در بین این مدل ها انتخاب خود را انجام دهید.
دراین مقاله به شما برای خرید ظرفیت مناسب پکیج دیواری کمک شایانی شد. همچنین برای خرید پکیج هایی با کیفیت می توانید این محصول و برند را بررسی کنید:
کالاها
دسته بندی ها
نظرات کاربران